Informacje bieżące
12.02.2024Nowy cykl wykładów online, e-learning na WIMiM
Rozpoczynamy publikację cyklu wykładów na temat drgań konstrukcji mechanicznych.2.06.2023Podsumowanie II edycji zawodów WIMiM RC 2023
28.02.2023Wirtualny spacer po Hali Technologicznej
Spacer zrealizowano w ramach projektu nr RPZP.01.03.00-32-0004/18 pn. „Doposażenie Hali Technologicznej w Laboratorium e-Produkcji realizujące koncepcję Przemysłu 4.0”. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego 2014 –2020. Projekt współfinansowany przez Ministra Edukacji i Nauki.17.01.2023Zapraszamy do naszego uniwersyteckiego bistro
Gdzie zjeść tanio i smacznie kiedy ma się okienko lub przerwę w pracy? W Bistro z apetytem. Stołówka mieści się w rektoracie przy al. Piastów 18.16.01.2023Zmiana progu dochodowego dla Studentów ZUT
Informujemy, że Rektor ZUT w porozumieniu z Parlamentem Samorządu Studenckiego ZUT podwyższył próg dochodu stypendium socjalnego do kwoty 1294,40 zł netto miesięcznie na osobę w rodzinie studenta (dotychczasowy próg wynosił maksymalnie 1051,70 zł netto).19.09.2022Porozumienie współpracy z Zespołem Szkół nr 1 im. Mieszka I w Stargardzie
22.07.2022ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ
УВАГА: навчання на більшості навчальних напрямах здійснюється польською мовою, абітурієнти, які бажають здобувати вищу освіту першого рівня, що розпочинається в жовтні 2022 року, повинні володіти польською мовою щонайменше на рівні B1 і підвищити володіння цією мовою до рівня B2 до 2023 року.29.06.2022mLegitymacja już dostępna dla naszych studentów!
Studenci naszej uczelni uzyskali dostęp do usługi mLegitymacja - elektronicznej wersji legitymacji studenckiej.27.10.2021ZUT w Eterze - Sztuczna inteligencja - czy możemy stworzyć świadomość
Zapraszamy do wysłuchania kolejnego podcastu popularno-naukowego, pt. "Sztuczna inteligencja - czy możemy stworzyć świadomość".12.10.2021ZUT w Eterze - AmbuRespi wynalazek ratujący życie
Zapraszamy na kolejny podcast z udziałem pracownika WIMiM.